Čelik je uvijek savremen materijal, materijal neograničenih mogućnosti. Zbog univerzalne primjenjivosti može se koristiti na različite načine. Ima izuzetna tehnička i funkcionalna svojstva koji ga čini omiljenim kod arhitekata i investitora. Pogodan je za reprezentativnu i industrijsku gradnju. On je pouzdan partner sa odličnim građevinskim i funkcionalnim karakteristikama.

Od 2014. Godine trenutno  vršimo izradu čeličnih konstrukcija u moderno opremljenom pogonu površine 1000 m² u Lukavcu a u planu je proširenje proizvodnje za još dodatnih 800 m2 do kraja 2015.godine.

Hala je opremljena mosnim kranovim nosivosti 12 i 3 tone te opremom za sječenje profila i limova, opreme za zavarivanje te opreme za pjeskarenje i sačmarenje profila.  Postižemo visok kvalitet u proizvodnji metalnih konstrukcija i naš mjesečni kapacitet iznosi od  100 do 140 tona u zavisnosti od tipa i složenosti konstrukcije.

Naš projektni tim je osposobljen za projektovanje i najsloženijih čeličnih konstrukcija tako da možemo odgovoriti na sve zahtjeve i možemo ponuditi kompletno rješenje od projektovanja do izvođenja.